Начало Bet365

Относно Bet365

Линк за Bet365

BET365 е една от водещите компании за залагане в Европа, за последните няколко години. Букмейкъра показва стабилност и отговорност към това, с което се занимава, а точно парите на хората. За последните няколко години, букито няма подадени жалби, а записва прираст с още 100 000 хиляди нови клиенти. Седалището на фирмата е в Англия, като стопанисва над 2000 служителя и още толкова по цяла Европа в своите клонове.

В класирането на за най-добри казина, фирмата печели първо място за 2010 година, като предлагат една от най - добрите промоции и депозити. За последните 4 години букмейкърската къща измества по големите сайтове със своите промоции, денонощен чат с оператор и куп други екстри и удобни за потребителя добавки. Лиценза за спортни събития и залози е взет от Англия, а за казино, бинго и покер е регистриран в Гибралтар.

Как да взема 100% бонус до 100 лева?

За да получите код за бонуса е нужно е да си направите регистрация, като нов клиент от ТУК след това трябва да депозирате избраната от вас сума, размера на бонуса се формира от размера на първия депозит. По-долу има изброени примери как се разпределя бонуса.

След като сте се регистрирали от линка по-горе и сте направили първия депозит, bet365 ще Ви изпрати код на офертата, трябва в електронната Ви поща да имате писмо, там ще намерите десет цифрен код завършващ на NCDBP, този код трябва да го въведете в секция Услуги > Клиенти > Оферти за да активирате бонуса си!

Бонус за спортни залози - бонуса е специално за новите клиенти на сайта, като те получават възможност да получат до 100% от своя депозит, ако той е на стойност до 100 лв. може и по-малък депозит, бонуса е на стойност първия депозит, като максималния бонус е 100лв. Бонуса има изисквания за разиграване и завъртане, те са едни от най-елементарните и лесни за клиентите. Изискванията са 3 превъртания на депозита, който сте направили на минималния коефициент от 1,50. Букмейкъра предоставя възможност също така да се тегли минимални суми във всички валути, като за български клиенти минималната сума е 30 лв.

Коефициенти, залози, депозиране на средства

Букмейкъра предлага едни от най - добрите пазари в света. BET365 разполага с клонове на всеки един континент в света, като това позволява едно от най - голмите разнообрази от към спортни събития. Също така разнообразието във видовете залози неспира да расте и със всяка изминала година се увеличава. В среща от голям турнир могат да се намерят над 130 вида залог.

Коефициентите на BET365 са едни от най - добрите сред другите големи букмейкърски къщи в света. За последната си година де ги увеличиха с над 0,20 десети, като се очаква да продължава да се покачват в полза на клиентите. Също така имат за удобство на Американските си клиенти дробни варианти на коефициентите си, така наречените в Америка "едно към пет".

BET365 имат едни от най - добрите депозитни схеми и начини за депозиране. В момента може да се депозира над 8 начина и да се изтегли с почти същия брой.

Депозит може да направите по следните начини : ePay.bg Moneybookers (Skrill), NETELLER, банков трансфер, като се очакват да се добавят нови начини.

Тегленето става посредством същите начини, като най - често се използва банковия трансфер директно към банковата сметка.

Също така транзакциите към сметката Ви в сайта става веднага, а от сметката в сайта до банковата ви до 2 дни.

Сайта има един от най - добрите оператори, който може да намерите на пазара в момента с денонощния си чат и бързия отговор по електронните пощи, операторите на букмейкъра са готови да помогнат на всеки един клиент по всяко едно време.

Коментари

04 Март 2016 от Admin

Ако първия депозит е 200лв. бонусът ще е 100лв. и общо в сметката ще имате 300лв.

25 Февруари 2016 от Fiecen

Ако първоначалният депозит ми е 200 лева, колко ще е бонусът?

24 Февруари 2016 от Admin

Здравейте, В зависимост от метода по който ще се изтеглите парите, таксите са различни, ако теглите с дебитна или кредитна карта, bet365 не взема такса върху сумата, такса може да има от банката която ползвате. Най-актуален и точен отговор може да получите от онлайн чата в сайта на bet365(.)com

23 Февруари 2016 от Костадин

Здравете, Искам да Ви благодаря за подробната информация, аз успех да си взема бонуса, превъртях го и сега съм с 800лв. в акаунта. Искам да попитам ако изискам изтегляне за колко време ще дойдат парите и какви такси ще има? Благоадря!

13 Февруари 2016 от Admin

Ще получите 100% от сумата на първия депозит, т.е. при депозит от 10лв. ще получите още 10лв. - в сметакта ще имате общо 20лв.

13 Февруари 2016 от Ивайло

Здравейте искам да ви попитам след като се регистрирах във вашия сайт и съм депозирал например сума на стойност 10лв какъв бонус мога да очаквам , благодаря.

11 Февруари 2016 от Admin

Здравей, Не няма никакво значение в каква валута е банковата Ви сметка. Ако сметката Ви в Bet365 е BGN а сметката Ви в банката е EUR, то при депозирате в bet365 средствата автоматично ще бъдат проебразувани.

11 Февруари 2016 от николай Читаков

Здравейте искам да ви попитам след като се регистрирах във вашия сайт и със сметка в BG има ли проблем ако картата ми е в евро

© 2016 Sportniprognozi.net